Oameni si Cariere
  • Trimite
  • Imprimare
  • Bookmark
De ce alegem Lafarge?

Succesul grupului LafargeHolcim, lider mondial in materiale de constructii, depinde de angajamentul celor 100 000 de angajati ai sai.

 

Lider mondial in materialele de constructie

Alaturarea echipei Lafarge inseamna alegerea unui grup de succes care isi bazeaza strategia sa de afaceri in jurul valorii de inovare a produselor. Ca lider, Lafarge joaca un rol influent in viitorul sectorului de constructii si a profesiilor asociate lui.

Accentul pe dezvoltarea durabila

Inca de la inceput, Lafarge a operat intr-un cadru de valori umaniste. Grupul lucreaza in mod constant pentru reconcilierea diverselor provocari: progresul economic, protectia mediului si responsabilitatea sociala.

Accent pe mobilitate

Din anul 1997 mai mult de 35 de tari au intrat in componenta Grupului. Ca rezultat, un numar tot mai mare de manageri se bucura de posibilitatea de a lucra in strainatate. Grupul are mai mult de 600 de expatrizi, jumatate dintre care ocupa pozitii tehnice.

Un Grup international, echipe unite

Cei 68 000 angajati din 64 de tari ale lumii lucreaza impreuna pentru a construi succesul Grupului Lafarge. Grupul are o structura decentralizata, construita in jurul entitatilor mici, fapt care ofera angajatilor sai oportunitatea rapida de a capata responsabilitati noi.

Prioritate pentru instruire

Lafarge ia in serios dezvoltarea si implinirea personala a angajatilor sai. In timp ce angajatii Grupului Lafarge admira conceptele de crestere si dezvoltare personala, Lafarge le ofera posibilitatea si resursele necesare pentru a le realiza.

Conditii atractive

Lafarge are o politica salariala atractiva, bonusuri legate de performanta, planuri de dezvoltare pentru angajatii sai. Lafarge vrea sa imparteasca cu noi succesul sau!

  • Trimite
  • Imprimare
  • Bookmark

Valori

Valorile Grupului de respect, grija si rigoare informeaza actiunile sale cu privire la angajati şi alte comunitati locale. Activitatile de afaceri ale companiei Lafarge Moldova, la rindul lor, au ca obiectiv cresterea economica durabila prin reconcilierea fata de dubla provocare de dezvoltare economica si protectia mediului inconjurator.

LafargeHolcim. Cement, aggregates, Concrete.