Noutati
  • Trimite
  • Imprimare
  • Bookmark

Date 28/11/2016

Sarbatorim impreuna 8 ani de lucru in siguranta

La 30 octombrie 2016 Lafarge Moldova a implinit calendaristic 8 ani de lucru fara accidente de munca. Aceasta este o realizare colectiva extraordinara, pentru care merita lauda toti cei, care au contribuit la atingerea acesteia pe parcursul tuturor acestor ani: angajati, contractanti, transportatori!

 

Cu o deosebita mandrie pentru acest succes compania a organizat la 22 noiembrie un eveniment special, pentru a sarbatori si multumi fiecarui membru al echipei pentru eforturile depuse si rezultatele obtinute muncind impreuna cu echipa sa.

 

La eveniment au participat toti angajatii companiei, cei ai firmelor contractante, autoritati centrale si locale, autoritatile de stat , sindicatele de ramura, reprezentanti ai mediului de afaceri din tara, mass media locala si nationala.

 

Dupa frumoase cuvinte de felicitare si incurajare atat din partea Grupului, aduse de oaspeti, a urmat ceremonia de premiere a angajatilor, contractantilor si transportatorilor. Departamentele / companiile au primit cate un voucher de 2000 lei, pe care il pot valorifica ulterior la Alina Electronic Rezina.

 

Iar pentru oaspetii speciali ai sarbatorii, compania a pregatit cate o diploma de excelenta, in semn de consideratie si recunostinta pentru colaborarea reusita pe parcursul acestor ani.

  • Trimite
  • Imprimare
  • Bookmark

Media library

Aici puteti gasi ultimele noutati ale noastre, agenda evenimentelor planificate si o colectie de fotografii si video despre Lafarge Moldova.

LafargeHolcim. Cement, aggregates, Concrete.