Noutati
  • Trimite
  • Imprimare
  • Bookmark

Date 22/02/2016

Lafarge Moldova continua modernizarea drumurilor

Cel de al doilea proiect al Lafarge Moldova implementat in republica, unde a fost folosita metoda inovativa de compactare cu beton vibrocilindrat, este constructia unui segment de drum unui segment de drum cu o lungime de 1 km din satul Mereseuca, r-ul Ocnita.

 

Tehnologia de aplicare a betonului vibrocilindrat este larg raspandita in cele mai dezvoltate tari ale lumii si se utilizeaza la constructia autostrazilor, strazilor si drumurilor locale, acostamentelor, parcarilor, pistelor aeroportuare, zonelor industriale. Pe langa calitatea lor excelenta, drumurile construite prin metoda aplicarii betonului vibrocilindrat au un termen de exploatare foarte indelungat - durata de viata a acestora este de pana la 30 de ani.

 

Aceasta metoda are si un avantaj economic considerabil in comparatie cu solutia clasica cu utilizarea asfaltului. Tehnologia data se utilizeaza pentru toate categoriile de drumuri si e binevenita in special pentru categoriile III, IV, V, strazi si drumuri locale.

 

In 2015 Lafarge Moldova a participat la constructia primului drum din tara, produs cu aplicarea betonului vibrocilindrat, in satul Dingeni, raionul Ocnita.

  • Trimite
  • Imprimare
  • Bookmark

Media library

Aici puteti gasi ultimele noutati ale noastre, agenda evenimentelor planificate si o colectie de fotografii si video despre Lafarge Moldova.

LafargeHolcim. Cement, aggregates, Concrete.