Noutati
  • Trimite
  • Imprimare
  • Bookmark

Date 17/07/2014

Sarbatoarea Sanatatii si a Securitatii 2014 la Rezina

In seara de vineri 27 iunie in orasul Rezina s-a desfasurat cea de a IV-a editie a Sarbatorii Sanatatii si a Securitatii, activitate organizata anual de compania Lafarge in colaborare cu Primaria Rezina pentru a impartasi cu localitatea experienta pozitiva acumulata de Lafarge in domeniul sanatatii si securitatii.

Accentul principal al ediţiei acestui an l-a constituit faptul, ca ea a fost realizata in parteneriat cu Ministerul Muncii, Protectiei Sociale si Familiei al RM, in colaborare stransa cu Camera de Comert si Industrie Franta-Moldova, imbinand in sine doua proiecte separate, care au dat sarbatorii o valoare deosebita.

 

Aici merita mentionata implicarea activa a partenerilor de nivel national in organizarea evenimentului propriu-zis: a companiilor nationale, care au reprezentanta in Rezina si a unor companii membre ale Camerei de Comert si Industrie Franta-Moldova, care impartasesc cu Lafarge aceleasi viziuni asupra subiectelor de securitate.

 

Un moment special in proiectul dat l-a constituit implicarea copiilor din Centrele de plasament din Soroca, Taraclia si Chisinau, care prin desenele sale si povetele transmise prin intermediul acestora, au imbogatit considerabil festivitatea induiosand spectatorii si atragand atentia publicului asupra problemei securitatii copiilor.

 

In cadrul ceremoniei oficiale doamna Valentina Buliga, Ministrul Muncii, Protectiei Sociale si Familiei al RM a dat o apreciere inalta dedicatiei cu care Lafarge pe parcursul anilor isi demonstreaza grija pentru securitatea celor, care muncesc in companie, inmanand companiei Diploma pentru standarde inalte in asigurarea securitatii la locul de munca, promovarea unui mod de viata sanatos si exemplul de responsabilitate sociala.

 

Partea oficiala a fost urmata de un spectaculos program artistic, pe durata caruia spectatorii s-au bucurat de prestatia extraordinara a artistilor de renume international din tara noastra: formatia Millenium, Sasha Lopez, Ale Blake si Broono.

 

Lafarge aduce sincere multumiri tuturor celor, care au contribuit la realizarea evenimentului: partenerilor, artistilor si spectatorilor, care prin prezenaa si dispozitia sa au determinat reusita acestuia!

 

Organizatorii evenimentului
Lafarge Ciment Moldova / Ministerul Muncii / Protectiei Sociale si Familiei al RM / Camera de Comert si Industrie Franta-Moldova in colaborare cu Primaria Rezina

 

Parteneri nationali
SADE / Orange Moldova / Mobiasbanca - Groupe Societe Generale / Moldindconbank / Moldova-Agroindbank / Centrul sanatatii familiei Galaxia / Casa de expeditii Transterminal-S / Compania de asigurari reasigurari Moldcargo / Compania internationala de asigurari Asito / Grawe Carat Asigurari / Farmacia familiei / Mediastil Grup

 

 

  • Trimite
  • Imprimare
  • Bookmark

Media library

Aici puteti gasi ultimele noutati ale noastre, agenda evenimentelor planificate si o colectie de fotografii si video despre Lafarge Moldova.

LafargeHolcim. Cement, aggregates, Concrete.