Noutati
  • Trimite
  • Imprimare
  • Bookmark

Date 14/02/2012

Lafarge lanseaza Clubul soferilor

Anul acesta, urmare a multiplelor discutii la subiectul securitatii rutiere cu soferii din cadrul companiei a fost inaintata propunerea de a-i atrage in activitatile noastre si pe soferii camioanelor, ce transporta cimentul Lafarge in toate colturile tarii noastre. In acest scop in luna iunie a fost lansat Clubul Soferilor, care le ofera posibilitatea de a se informa, a comunica si a gasi sustinere intr-o ambianta de deschidere, incredere si confidenta in ale soferiei si nu numai.

Scopul Clubului este de a reuni, intr-o comunitate dinamica si receptiva, cat mai multi soferi, indiferent de varsta, ocupatie, experienta la volan etc, tocmai pentru a facilita comunicarea si schimbul de experienta. Totodata acest club a fost deschis pentru ca fiecare sofer sa-si expuna parerea fata de toate evenimentele, care se petrec pe traseele republicii, sa propuna solutii pentru rezolvarea diferitor probleme, sa se ajute la nevoie unii pe altii.


La prima reuniune a membrilor acestui Club, participantii au semnat un document si anume - Promisiunea de a conduce prudent, dupa care au primit cate 2 stickere pentru a le lipi pe camionul condus.

 

Initiativa data este un prim pas, noi actiuni fiind planificate pentru a masura progresul realizat de catre participanti, astfel incat pe termen lung, toti impreuna, sa facem drumurile noastre mai sigure.

  • Trimite
  • Imprimare
  • Bookmark

Media library

Aici puteti gasi ultimele noutati ale noastre, agenda evenimentelor planificate si o colectie de fotografii si video despre Lafarge Moldova.

LafargeHolcim. Cement, aggregates, Concrete.