Comunicate de presa
  • Trimite
  • Imprimare
  • Bookmark

Date 09/11/2015

In 2015 Lafarge Moldova a implinit 7 ani fara accidente

Recent Lafarge Moldova a implinit sapte ani de lucru fara accidente. Acesta este rezultatul dedicatiei si eforturilor comune ale echipei din uzină pentru asigurarea unui mediu de lucru adecvat fiecarui angajat si contractant, care activeaza in santierele Lafarge Moldova.

Tendinta companiei este de a aborda sistematic situatiile cele mai riscante si a oferi actiuni corective, deoarece constientizarea riscurilor la indeplinirea unei munci si cunoasterea modului de rezolvare a lor este cruciala pentru lucrul in siguranta.

 

Dar realizarea-cheie este implicarea personala a fiecarui angajat Lafarge in procesul de imbunatatire a conditiilor de securitate prin intermediul auditurilor periodice pentru identificarea potentialelor riscuri, raportarii tuturor comportamentelor nesigure / conditiilor periculoase), propunerea actiunilor corective spre a fi implementate.

 

"Trebuie sa invatam, avand acum posibilitatea de a impartasi experientele cu colegii din noul Group LafargeHolcim. Avem nevoie, de asemenea, sa continuam impartasirea de cunoatinte si bune practici cu colegii nostri din toate locatiile companiei din Republica Moldova (uzina de ciment din Rezina, Centrul de testare a betoanelor din Chisinau si Terminalul Comrat) prin imbarcarea tuturor: contractantii, cu care colaboram permanent, transportatorii de ciment, care circula zilnic prin toata tara pentru a aduce produsele noastre la poarta consumatorului si clientii, pe santierele carora desfasuram activitati si dorim ca acestea sa fie facute in conditii de siguranta. Sapte ani fara accidente constituie o imbunatatire vizibila in aceasta directie, totusi este important ca fiecare sa-si joace rolul sau identificand riguros, raportand integral si eliminand rapid riscurile. - subliniaza Nicolas Valdinoci, Director General al Lafarge Moldova.

 

Pentru realizarile sale in domeniul sanatatii si securitatii, in 2010 Lafarge Moldova a devenit membru al Clubului Lafarge de Excelenta in sanatate si securitate, avand ambitia de a fi unul din cei mai durabili membri. In 2013 Lafarge Moldova a devenit un Membru de Aur al acestui club select, demonstrand ca atingerea unor rezultate remarcabile este posibila.

 

Realizarile companiei Lafarge au fost, de asemenea, recunoscute de cele mai inalte autoritati nationale din Moldova. Astfel, incepand cu 2013, Ministerul Muncii, Protectiei Sociale si Familiei al Republicii Moldova acorda anual Lafarge Moldova Trofeul de Excelenta pentru performante deosebite in domeniul sanatatii si securitatii.

 

  • Trimite
  • Imprimare
  • Bookmark

Media library

Aici puteti gasi ultimele noutati ale noastre, agenda evenimentelor planificate si o colectie de fotografii si video despre Lafarge Moldova.

LafargeHolcim. Cement, aggregates, Concrete.