Comunicate de presa
  • Trimite
  • Imprimare
  • Bookmark

Date 25/07/2014

Lafarge desfasoara Luna de Sanatate si Securitate 2014

In aceasta luna Lafarge Moldova desfasoara "Luna de Sanatate si Securitate", traditional organizata in iunie in toate tarile, in care Lafarge detine operatiuni. In timpul Lunii de Sanatate si Securitate compania organizeaza diverse evenimente: training-uri, simulari, reuniuni si inaugurari, activitati interne si parteneriate externe, concursuri, etc pentru a creste gradul de constientizare a angajatilor, subcontractantilor si a comunitatilor invecinate cu privire la aspectele de sanatate si securitate la locul de munca, pe drumurile publice si acasa.

Unul din evenimentele cele mai semnificative, gazduite de Lafarge Moldova deja pentru al patrulea an consecutiv, este sarbatoarea sanatatii si a securitatii, dedicata comunitatilor invecinate pentru a reflecta importanta sanatatii si a securitatii pentru toti cei, care locuiesc si muncesc in aceasta zona. Evenimentul reuneste sub umbrela Sanatatii si a Securitatii mai multi actori (angajati Lafarge, clienti, contractanti si autoritati locale) si aduna un numar-record de participanti - 6000-7000 locuitori ai oraselor Rezina si Rabnita, si satelor din vecinatate, precum si oaspeti veniti din alte raioane ale tarii.

 

Editia acestui an este una speciala - ea este realizata in parteneriat cu Ministerul Muncii, Protectiei Sociale si Familiei al Republicii Moldova, in stransa colaborare cu Camera de Comert si Industrie Franta-Moldova si alti parteneri de nivel local si national.

 

Sarbatoarea va fi precedata de o alta actiune menita sa atraga atentia societatii asupra problemei securitatii copiilor - concursul de desene tematice, executate de copii din Centrele de Plasament din Nordul, Centrul si Sudul tarii, bazat pe subiectele de securitate acasa. Castigatorii concursului vor fi desemnati in cadrul evenimentului, care va continua cu un spectaculos program artistic, sustinut de artisti de renume internaţional din tara noastra.

 

Directorul general al Lafarge Moldova Nicolas VALDINOCI ne explica:

"Sanatatea si Securitatea este prioritatea noastra numarul unu, astfel, ca parte a acestei luni, dorim sa profitam de ocazia de a promova acest subiect intr-un mod semnificativ, uneori chiar amuzant.

 

Noi am implinit 2059 de zile de lucru fara accidente si pentru noi aceasta este o provocare serioasa. Dorim sa continuam eforturile de a imbunatati conditiile de sanatate si securitate in industria noastra, avand ambitia de a deveni un exemplu pentru alte tari din Grup si de a fi lider in acest domeniu in Moldova."

 

  • Trimite
  • Imprimare
  • Bookmark

Media library

Aici puteti gasi ultimele noutati ale noastre, agenda evenimentelor planificate si o colectie de fotografii si video despre Lafarge Moldova.

LafargeHolcim. Cement, aggregates, Concrete.