Comunicate de presa
  • Trimite
  • Imprimare
  • Bookmark

Date 13/03/2014

Lafarge Moldova are un nou Director General

Incepand cu 15 martie 2014, Nicolas VALDINOCI va prelua pozitia de Director General (Chief Executive Officer) al Lafarge Moldova.

 

El il va inlocui pe Louis de SAMBUCY, care a condus Lafarge Ciment (Moldova) SA din noiembrie 2010. Louis de SAMBUCY se va alatura echipei Lafarge din Algeria.

 

„Pentru mine e o onoare si o provocare sa conduc operatiunile Lafarge in Moldova. Doresc sa mentin si sa urmez eforturile echipei Lafarge Moldova pentru a obtine rezultate frumoase in Sanatate & Securitate, pentru a crea valoare pentru clientii nostri, pentru a fi un bun vecin si a contribui la dezvoltarea sociala si economica a comunitatilor din apropierea unitatii noastre. Consider, ca experienta acumulata in mai multe domenii de activitate reprezinta un fundal important pentru indeplinirea noilor responsabilitati, cu care am fost imputernicit". - a mentionat Nicolas VALDINOCI.

 

La randul sau Lous de SAMBUCY a mentionat: „Rezultatele obtinute in Moldova pe parcursul ultimilor cativa ani reprezinta un pas major in strategia Lafarge de a face ca uzina de ciment Rezina sa devina una din cele mai eficiente din punct de vedere industrial si de mediu, aducand-o la cel mai inalt nivel al performantelor in Europa.

 

Eu ii doresc succesorului meu realizari importante si sunt convins, ca va continua dezvoltarea Lafarge Moldova pe termen lung, ca cel mai mare producator de ciment din tara, contribuind la cladirea unor orase mai bune cu cele mai apreciate solutii."

 

Nicolas VALDINOCI a venit in echipa Lafarge in 2007 din cancelaria primului-ministru al Frantei. Timp de 3 ani a activat in cadrul Departamentului Strategie al Grupului, iar in 2010 Nicolas a devenit Director Financiar al diviziei Agregate & Betoane din Lafarge Algeria. In 2012 el a fost numit in functia de Director Comercial Adjunct al Lafarge Algeria.

 

Nicolas VALDINOCI a absolvit Scoala Normala Superioara si HEC Paris. Dumnealui este laureat al Agregation of Classics si detine Diploma de Maestru in Drept Privat a Universitatii Panthéon-Assas Paris II.

 

 

  • Trimite
  • Imprimare
  • Bookmark

Media library

Aici puteti gasi ultimele noutati ale noastre, agenda evenimentelor planificate si o colectie de fotografii si video despre Lafarge Moldova.

LafargeHolcim. Cement, aggregates, Concrete.