Comunicate de presa
  • Trimite
  • Imprimare
  • Bookmark

Date 21/09/2012

Lafarge saluta actiunile de reglementare a pietei materialelor de constructii din Moldova

Ca urmare a comunicatului de presa, publicat de catre Agenţia pentru Protectia Consumatorilor in data de 24 august 2012 referitor la "Rezultatele controalelor de stat privind fabricarea si comercializarea materialelor de constructii", Lafarge Ciment (Moldova) SA, in calitate de producator autohton de ciment portland, saluta actiunile intreprinse pentru reglementarea pietei materialelor de constructii din Republica Moldova.

Avand un angajament puternic fata de clientii sai, Lafarge le ofera o serie de produse diferentiate, avand ca scop beneficiul consumatorului final. Datorita calitatii si performantei lor generale, produsele Lafarge sunt potrivite pentru piata locala, corespund cerintelor de constructie si celor mai recente reglementari. Compania dezvolta produse inovative, solutii si sisteme, care sa satisfaca necesitatile clientilor si dezvoltarea constructiilor durabile.

 

Se observa, ca de multe ori la magazinele si depozitele de materiale de constructii se constata prezenta unor produse neconforme, de origine dubioasa, fabricate in conditii nereglementate si inadecvate sau fara certificat de origine.

 

Lafarge recomanda tuturor companiilor si distribuitorilor de materiale de constructii sa sustina Agentia pentru Protectia Consumatorilor in actiunile lor de a controla producerea si vanzarea materialelor de constructii, in scopul de a reduce fenomenul de producție si comert de materiale de constructii contrafacute.

 

"Distributia cimentului contrafacut este in primul rand un risc pentru consumatorii din Moldova cauzat de calitatea necorespunzatoare si din aceeasi cauza o problema pentru industria noastra. Noi vom oferi autoritatilor tot suportul nostru in lupta contra acestui fenomen". - a mentionat Louis de Sambucy, Director General.

 

  • Trimite
  • Imprimare
  • Bookmark

Media library

Aici puteti gasi ultimele noutati ale noastre, agenda evenimentelor planificate si o colectie de fotografii si video despre Lafarge Moldova.

LafargeHolcim. Cement, aggregates, Concrete.