Comunicate de presa
  • Trimite
  • Imprimare
  • Bookmark

Date 23/05/2012

Orientarea catre deservirea clientilor duce la o crestere a vanzarilor in 2011

La 22 mai 2012, in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor, Comitetul Executiv al companiei a prezentat rezultatele activitatii sale in anul 2011.

In 2011, Lafarge Ciment (Moldova) SA a realizat o imbunatatire a vanzarilor cu 20% fata de 2010.

 

Aceasta crestere a fost determinata in principal de actiunile pozitive intreprinse de catre companie pentru a imbunatati capacitatea sa de a-si deservi clientii cu timpi de livrare mai scurti. In afara de aceasta, deschiderea unui Centru de testare a betoanelor la Chisinau va permite companiei sa inteleaga mai bine nevoile concrete ale producatorilor de betoane si, prin urmare, sa-si extinda gama de servicii ce vor fi furnizate clientilor sai in viitor.

 

In 2011, Lafarge Moldova a continuat sa isi demonstreze angajamentul fata de valorile dezvoltarii durabile. Cu un puternic accent permanent pe sanatatea si securitatea angajatilor sai si a contractantilor, compania a sarbatorit al treilea an consecutiv, fara accidente.

 

Adaugator la aceasta, operatiunile Lafarge au contribuit la realizarea de proiecte sociale, cum ar fi sprijinul pentru orfani si scolile din comunitatile locale. Aceste actiuni de sponsorizare au reprezentat suma totala de 3 mln lei.

 

Lafarge Ciment (Moldova) SA, de asemenea, a imbunatatit performantele sale de mediu investind mai mult de 8 milioane de lei in mai multe proiecte:
   - noi sisteme de desprаfuire
   - instalarea unui echipament performant pentru masurarea si monitorizarea on-line a

     emisiilor 
     evacuate de la cosul principal, care asigura un control mai eficient asupra acestora
   - crearea spatiilor verzi in uzina si in jurul ei.

 

Directorul General Louis de Sambucy, a mentionat:.

"Pentru Lafarge Ciment (Moldova), 2011 a fost un an pozitiv - este primul an din 2008 incoace, cand am inregistrat o usoara crestere a volumului de vanzari. Acesta este rezultatul eforturilor noastre pentru a deservi mai bine clientii nostril din Moldova si a le propune produse inovative.

 

Datorita investitiilor pentru protectia mediului ambiant noi demonstram, ca putem combina performanta superioara industriala cu grija fata de mediul ambiant. Ambitia noastra pentru uzina de ciment din Rezina este de a atinge cele mai inalte standarde industriale si de mediu."

  • Trimite
  • Imprimare
  • Bookmark

Media library

Aici puteti gasi ultimele noutati ale noastre, agenda evenimentelor planificate si o colectie de fotografii si video despre Lafarge Moldova.

LafargeHolcim. Cement, aggregates, Concrete.