Comunicate de presa
  • Trimite
  • Imprimare
  • Bookmark

Date 13/03/2012

Confederatia Nationala a Sindicatelor in vizita la Lafarge

Marti, 13 martie, conducerea Confederatiei Nationale a Sindicatelor din Moldova si reprezentanti ai centrelor nationale sindical-ramurale si Inspectiei Muncii au intreprins o vizita speciala de lucru la Lafarge Ciment (Moldova) SA din or. Rezina.

In cadrul vizitei membrii delegatiei au luat cunostinta de modul in care sunt respectate drepturile salariatilor de la intreprindere si au fost familiarizati cu politica, regulile de baza si sistemul de management al securitatii si sanatatii in munca la intreprindere, precum si cu rezultatele obtinute in acest domeniu de Grupul Lafarge si de uzina din Rezina.

 

Catre acest moment uzina Lafarge din Rezina a implinit mai mult de 1240 de zile fara accidente de munca, aceasta datorandu-se faptului ca pe parcursul ultimilor ani au fost implementate mai bine de 12 standarde de securitate in munca, ridicand bara pentru modul in care activitatile industriale sunt performate in situatii critice cum ar fi „lucrul la inaltime", „izolarea energiilor", „spatii inchise" etc.

 

„Nu trebuie sa uitam, ca securitatea este cerinta de baza intr-un mediu industrial, iar aceasta preocupare este marca profesionalismului nostru si cheia succesului pe termen lung. Tinta noastra pentru 2012 este de a extinde aceasta actiune asupra transportarii materialelor de constructii in Moldova, care este foarte perfectibila", a mentionat directorul general Louis de Sambucy.

 

La randul sau, Oleg Budza, presedintele CNSM, a apreciat eforturile depuse de companie in vederea protectiei muncii salariatilor, mentionand ca aceasta ar fi un exemplu demn de urmat pentru alte intreprinderi din tara.

  • Trimite
  • Imprimare
  • Bookmark

Media library

Aici puteti gasi ultimele noutati ale noastre, agenda evenimentelor planificate si o colectie de fotografii si video despre Lafarge Moldova.

LafargeHolcim. Cement, aggregates, Concrete.