Comunicate de presa
  • Trimite
  • Imprimare
  • Bookmark

Date 01/09/2011

Lafarge Ciment (Moldova) SA lanseaza un nou servicu in Republica Moldova

La 1 septembrie 2011 Lafarge Ciment (Moldova) SA a anuntat oficial largirea gamei de servicii prestate partenerilor sai prin deschiderea in orasul Chisinau a unui Centru de incercari a betoanelor.

Avqnd un angajament puternic fata de clientii sai, Lafarge Ciment (Moldova) SA doreste ca produsele sale sa se diferentieze prin calitatea si performanta lor generala pentru a satisface nevoile pietei de ciment autohtone. Urmand acest scop, compania a stabilit un dialog continuu cu clientii sai si si-a intensificat eforturile spre crearea de noi soluţii si servicii, adaptate la nevoile acestora.

 

In deplina corespundere cu ambitia sa de asigurare a competitivitatii pe termen lung, care sa ii permita sa serveasca piata interna si sa raspunda prompt la oportunitatile de export, Lafarge Ciment (Moldova) SA isi doreste permanent sa inteleaga mai bine nevoile partenerilor sai producatori de betoane si sa sustina dezvoltarea de noi produse.

 

„Noi vom continua eforturile de a crea valoare pentru clientii nostri: focalizandu-ne pe orientarea catre client si inovatie, diferentierea gamei de produse pentru a aduce consumatorilor din Moldova cele mai bune produse si servicii, vom imbunatati abilitatea noastra de a servi clientii si vom promova noua gama de produse la un numar mai mare de clienti si utilizatori finali." - a mentionat Louis de Sambucy, Directorul General al Lafarge Ciment (Moldova) SA.

  • Trimite
  • Imprimare
  • Bookmark

Media library

Aici puteti gasi ultimele noutati ale noastre, agenda evenimentelor planificate si o colectie de fotografii si video despre Lafarge Moldova.

LafargeHolcim. Cement, aggregates, Concrete.