Comunicate de presa
  • Trimite
  • Imprimare
  • Bookmark

Date 01/06/2011

Lansarea Lunii de Sanatate si Securitate 2011

La 1 iunie 2011, pentru al patrulea an consecutiv, Lafarge Ciment (Moldova) SA a lansat „Luna de Sanatate si Securitate", in mod traditional organizata in luna iunie. In cursul lunii mentionate Unitatea Operationala (UO) a desfasurat multe evenimente diferite pentru a promova subiectele de Sanatate si Securitate: training-uri, simulari, intalniri si inaugurari, activitatii interne si parteneriate externe, concursuri, etc.

Evenimentele mentionate au avut ca scop cresterea nivelului de constientizare a angajatilor, subcontractantilor si comunitatilor invecinate cu privire la aspectele de sanatate si securitate la locul de munca, pe drumurile publice si acasa. Evenimente similare au fost organizate pe toata durata lunii iunie in unitatile Lafarge in toate tarile, in care Grupul detine operatiuni.


Principalul subiect recomandat pentru luna de sanatate si securitate in acest an a fost utilizarea in conditii de siguranta a transportului.

 

Directorul General al Lafarge Ciment (Moldova) SA, Louis de Sambucy ne-a explicat: „Sanatatea si Securitatea este prioritatea noastra numarul unu, astfel, ca parte a acestei luni, dorim sa profitam de ocazia de a promova acest subiect intr-un mod semnificativ, uneori chiar amuzant. Ne-am concentrat pe tema conducerii in siguranta, deoarece o vedem ca pe un domeniu crucial pentru imbunatatire.

Pana la inceputul acestei luni Lafarge Ciment (Moldova) SA a implinit 944 zile fara accidente ai pentru noi aceasta este o provocare serioasă. Dorim sa continuam eforturile noastre de a imbunatati conditiile de sanatate si securitate in industria noastra. Echipa noastra este pe deplin implicata si, avansand in aceasta directie, va lua in consideratie lectiile de siguranta, evidentiate pe parcursul evenimentelor din aceasta luna."

 

La nivel mondial, Lafarge este acum cea mai sigura companie in sectorul sau, cu o rata de frecventa a accidentelor de 0.76 (la un milion de ore lucrate). Drumul este inca lung, iata de ce Lafarge si-a stabilit un obiectiv simplu si ambitios: sa atinga nivelul "zero fatalitati si zero boli ocupationale".

  • Trimite
  • Imprimare
  • Bookmark

Media library

Aici puteti gasi ultimele noutati ale noastre, agenda evenimentelor planificate si o colectie de fotografii si video despre Lafarge Moldova.

LafargeHolcim. Cement, aggregates, Concrete.