Aici puteti gasi ultimele noutati despre compania Lafarge Moldova, informatie despre strategiile si perspectivele noastre de dezvoltare, rezultatele financiare anuale, activitatile de promovare, comunicate de presa si fotografii.

Ziua Portilor Deschise dedicata proiectelor de mediu

Deja traditional, in fiecare an, Lafarge Moldova organizeaza Ziua Portilor Deschise pentru toti cei, care locuiesc si isi duc activitatea in vecinatatea uzinei pentru o mai buna cunoastere a companiei.

 

In aceasta zi, in uzina au loc discutii, prezentari, excursii, menite sa ilustreze cum arata o uzina moderna, care este specificul activitatii intreprinderii, sa afle notiuni elementare despre procesul de fabricatie a cimentului. In acest an Ziua Portilor Deschise a fost dedicata proiectelor de mediu si adresata unui grup specific de vizitatori.

Transportatorii - element important al securitatii rutiere

Pentru a contribui la reducerea numarului de accidente in tara Lafarge Moldova a lansat Clubul soferilor

 

Anul acesta, urmare a multiplelor discutii la subiectul securitatii rutiere cu soferii din cadrul companiei a fost inaintata propunerea de a-i atrage in activitatile noastre si pe soferii camioanelor, ce transporta cimentul in toate colturile tarii noastre.

Lafarge Moldova impartaseste experienta SSM cu sindicatele de ramura

Lafarge Moldova a organizat o vizita in uzina a reprezentantilor Confederatiei Nationale a Sindicatelor si ai Inspectiei Muncii pentru a-si impartasi experienta acumulata in domeniul sanatatii si securitatii in munca.

  • Bookmark
  • RSS

Media library

Aici puteti gasi ultimele noutati ale noastre, agenda evenimentelor planificate si o colectie de fotografii si video despre Lafarge Moldova.

LafargeHolcim. Cement, aggregates, Concrete.