Un lider intotdeauna se straduie sa ofere clientilor sai produse inovatoare si o valoare adaugata ridicata. Iata motivul pentru care cercetarile ocupa o pozitie centrala in strategia Grupului.

 

Lafarge Moldova continua proiectele de modernizare a drumurilor

In conformitate cu sloganul "Cladim orase mai bune" Lafarge Moldova contribuie la constructia in tara noastra a unor orase mai frumoase si mai bine conectate, prin produsele sale de calitate superioara pentru industria constructiilor si infrastructura drumurilor. In acest an compania vine cu noi proiecte de modernizare a drumurilor locale.

 

Beton inovativ pentru drumuri calitative

Pe parcursul ultimilor ani Lafarge Moldova a stabilit un parteneriat cu principalii specialisti din tara in domeniul drumurilor pentru a dezvolta solutii inovative pentru constructia oraselor de maine. Adaugator la aceasta, compania sustine dezvoltarea in Moldova a betoanelor cu performante inalte si a tehnologiilor noi pentru constructia drumurilor.

 

Pentru drumuri mai bune in Moldova

Seminar dedicat infrastructurii drumurilor

Portofoliul Lafarge include o serie de produse pentru infrastructura drumurilor, in topul lor plasandu-se betoanele. Recent Lafarge a organizat un seminar, obiectivul caruia a fost de a gasi locul unde betonul poate juca un rol pozitiv in constructia drumurilor in Moldova.

 

Liantul Hidraulic Rutier CEMDRUM (HRB 12,5)

Proiectul inovativ Lafarge Ciment (Moldova) SA

HRB 12,5 este proiectat pentru stabilizarea si imbunatatirea proprietatilor fizice si mecanice ale solurilor si materialelor diferite utilizate pentru constructii in conformitate cu standardele locale si europene: drumuri, platforme, piste de aeroport, transee etc.

Anvelopele uzate in calitate de combustibil alterativ

Proiectul inovativ Lafarge Ciment (Moldova) SA

Pentru dezvoltarea pe principiile durabile si ecologiei industriale , noi am lansat proiectul de utilizare a anvelopelor uzate in calitate de combustibil alternativ in Lafarge Ciment (Moldova) SA.

 

  • Bookmark
  • RSS

Cercetare si Dezvoltare

Producerea produselor de calitate inalta si dezvoltarea produselor inovatoare in stricta conformitate cu cerintele standardelor de calitate nationale si ale Grupului Lafarge, este o prioritate importanta pentru Lafarge Ciment Moldova (LCM).

 

Astfel, toate produsele sunt testate in conformitate cu standardul national GOST si in conformitate cu Standardul European pentru ciment. LCM imbunatateste continuu procesul de productie, avind grija cu privire la conservarea resurselor naturale si a emisiilor de CO2, utilizind materii prime si combustibili alternativi.

LafargeHolcim. Cement, aggregates, Concrete.