Inovatie
  • Trimite
  • Imprimare
  • Bookmark
Proiecte noi

Atractivitatea cooperari cu Lafarge consta in crearea posibiltatilor suplimentare pentru dezvoltarea si perfectionarea continua a afacerii clientilor nostri. Prin lucrul cu compania Lafarge clientii nostri au acces la experienta internationala, tehnologia moderna avansata si inovatii.

Centrul Incercari Betoane

Centrul Incercari Betoane este un centru de testare independent al companiei Lafarge in Moldova, care ofera posibilitatea de a studia profund caracteristicele de piata ale materialelor si produselor utilizate in constructii.

Combustibil Alternativ

Pentru dezvoltarea pe principiile durabile si ecologiei industriale, noi am lansat proiectul de co-procesare a anvelopelor uzate in calitate de combustibil alternativ in Lafarge Ciment (Moldova) SA. 

  • Trimite
  • Imprimare
  • Bookmark

Cercetare si Dezvoltare

Producerea produselor de calitate inalta si dezvoltarea produselor inovatoare in stricta conformitate cu cerintele standardelor de calitate nationale si ale Grupului Lafarge, este o prioritate importanta pentru Lafarge Ciment Moldova (LCM).

 

Astfel, toate produsele sunt testate in conformitate cu standardul national GOST si in conformitate cu Standardul European pentru ciment. LCM imbunatateste continuu procesul de productie, avind grija cu privire la conservarea resurselor naturale si a emisiilor de CO2, utilizind materii prime si combustibili alternativi.

LafargeHolcim. Cement, aggregates, Concrete.