Ciment
 • Trimite
 • Imprimare
 • Bookmark
Aplicatii

Avantajele cimentului produs la Lafarge Ciment Moldova

Portofoliul de produse al Lafarge Ciment (Moldova) SA acopera o gama larga de aplicatii. Avantajul produselor noastre este asigurat de nivelul ridicat al culturii de producere cu metode moderne de control al calitatii in cel mai modern laborator propriu precum si o abordare nestandarda a evaluarii nivelului de satisfactie a clientilor.

 

Toate tipurile de ciment pe care le oferim noi au:

 

 • rezistenta ridicata si controlata in diferite conditii si temperaturi de intarire
 • durabilitate mare
 • rezistenta la apa
 • flexibilitate si adaptabilitate usoara la diferite conditii de tratare inclusiv sub sarcina.

 

Compania Lafarge prevede avantajul sau in conceptul de dezvoltare a "produsului directionat" ca un produs de calitate garantata care raspunde celor mai complexe provocari din industria constructiilor.

5 aplicatii

 1. Domeniul de utilizare: elemente si structuri pentru constructii civile, industriale, edilitare din beton simplu si beton armat cu sectiuni sub 1,5m; lucrari hidrotehnice; sape exterioare; prefabricate (fortan, tigle, dale, borduri, scari, inele, garduri etc.).

 2. Domeniul de utilizare: elemente si structuri pentru constructii civile, industriale cu sectiuni sub 1,5 m, realizate in ritm accelerat de executie pe intreg parcursul anului (inclusiv pe perioada de timp friguros) din beton armat/precoprimat (grinzi pentru poduri, elemente spatiale subtiri de acoperis, traverse de cale ferata etc).

 3. Domeniul de utilizare: zidarie, sape interioare, imbinari de dale si tigle, lucrari de restaurare, reparare si finisare, tencuiala interioara si exterioara pe beton, caramida de orice tip, blocuri de calcar, fortan etc. Deasemenea, utilizarea lui este recomandata pentru camere cu umiditate mai mare de 60%: bucatarii, bai, subsoluri etc.

 4. Domeniul de utilizare a cimentului II A-S 32,5R: elemente si structuri pentru constructii civile, industriale, edilitare din beton simplu si beton armat cu sectiuni sub 1,5 m (fundatii, stalpisori si centuri, pereti, stalpi, grinzi, plansee, coloane etc); lucrari hidrotehnice; prefabricate (fortan, tigle, dale, borduri, scari, inele, garduri etc).

 5. Domeniul de utilizare a cimentului I 42,5R: elemente si structuri pentru constructii civile, industriale cu sectiuni sub 1,5 m, realizate in ritm accelerat de executie pe intreg parcursul anului (inclusiv in perioada de timp friguros) din beton armat/precoprimat (grinzi pentru poduri, elemente spatiale subtiri de acoperis, traverse de cale ferata etc.) etc.

 • Trimite
 • Imprimare
 • Bookmark

Combaterea schimbarilor climatice

Alternate text:

Dezvoltarea durabila

Procesul de fabricare a cimentului genereaza emisii de CO2 (alti factori care contribuie la emisiile de CO2 sunt generarea de electricitate, transporturile, cladirile ...).

 

Lafarge a fost prima companie de materiale de constructii care s-a angajat sa isi reduca emisiile de CO2, inca din 2000, in cadrul parteneriatului sau cu World Wildlife Fund (WWF).

LafargeHolcim. Cement, aggregates, Concrete.