Grupul este prezent in Moldova din momentul achizitionarii uzinei de ciment Rezina in 1999 si pana in prezent compania a investit aproape 60 milioane de euro pentru modernizarea uzinei. In 2011 Lafarge Moldova si-a extins prezenta in tara prin deschiderea unei noi operatiuni in Chisinau si actualmente este prezenta in trei locatii: uzina de ciment Rezina, Centrul de Incercari a Betoanelor in Chisinau si terminalul feroviar din Comrat, avand 208 de angajati in toate locatiile sale.

Luna de Sanatate si Securitate 2013

La 15 mai 2013, pentru al saselea an consecutiv, Lafarge Moldova a  lansat “Luna de Sanatate si Securitate”, pe parcursul careia in companie au avut loc multiple evenimente interne si externe in scopul promovarii comportamentului sigur si prevenirii incidentelor.

 

Pentru angajatii companiei Luna de Sanatate & Securitate este o posibilitate de a re-afirma, ca sanatatea si securitatea constituie prioritatea numarul 1, de a rezolva problemele majore si de a demonstra, ca securitatea colegilor este pretuita mai mult decat orice altceva.

 

"Luna de Sanatate & Securitate este la fel si un moment, in care putem fi mandri de eforturile pe care le facem si sarbatori impreuna. Va indemn pe fiecare din noi sa fie mobilizat, sa participe la evenimentele organizate in uzina noastra cu o stare de spirit pozitiva, sa analizeze din punct de vedere al securitatii obiceiurile noastre la locul de munca si, de asemenea, la domiciliu." - mentioneaza Louis de Sambucy, director general.

Grupul in Moldova

Aflati mai mult despre activitatea Lafarge Moldova

In acest compartiment veti gasi informatii referitoare la istoria Grupului Lafarge, prezenta la nivel mondial, operatiunile detinute in Moldova si planurile de dezvoltare.

Lafarge Moldova: Sarbatorim Sanatatea si Securitatea!

La 27 iunie 2014 in orasul Rezina s-a desfasurat cea de a IV-a editie a Sarbatorii Sanatatii si Securitatii, organizata anual de compania Lafarge Moldova in colaborare cu Primaria Rezina pentru a impartasi cu localitatea experienta pozitiva acumulata de companie in domeniul sanatatii si securitatii si de a contribui la constientizarea de catre populatie a acestor aspecte importante ale vietii noastre.

 

Accentul principal al editiei date l-a constituit faptul, ca ea a fost realizata in parteneriat cu Ministerul Muncii, Protectiei Sociale si Familiei al RM, in colaborare stransa cu Camera de Comert si Industrie Franta-Moldova, imbinand in sine doua proiecte separate, care au dat sarbatorii o valoare deosebita.

Sarbatorim impreuna cu comunitatea

In cadrul Lunii de Sanatate si Securitate 2013, Lafarge impreuna cu partenerii sai de afaceri a organizat in seara de 20 iunie o frumoasa sarbatoare pentru localitate.

Securitatea acasa

Castigatorii concursului au vizitat uzina Lafarge, au vazut cum arata o uzina de ciment si au primit cadourile de participare la concurs. Iar pana la deschiderea oficiala a evenimentului la Rezina, ei au prezentat expozitia de desene „Securitatea acasa 2014" care a inclus toate desenele participante la concurs.

 

  • Bookmark
  • RSS

Proiecte

Produse la baza proiectelor din arhitectura

 

Proprietatile inovative ale seriei de produse Lafarge stimuleaza creativitatea arhitecturala.

Cladirile rezidentiale, puntile, podurile rutiere, aeroporturile, garile feroviare: descoperiti exemple de proiecte unde se utilizeaza produsele noastre.

LafargeHolcim. Cement, aggregates, Concrete.